• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Wijkcentrum de Oever functioneert zo goed door de inspanningen van onze vrijwilligers! Daarom verschijnt er vanaf heden elke maand een portret met interview van één van onze vrijwilligers.

  Ook vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures

 • Peter werkt voor Voor Mekaar Oudorp en Steunpunt Eenzaamheid

  Hoe ben je bij Wijkcentrum De Oever terecht gekomen?
  Ik was 60 jaar en stopte met mijn baan als kwaliteitsfunctionaris na 15 jaar. Omdat ik altijd met mensen heb gewerkt wilde ik wel weer daar iets mee doen. Zo kwam ik op de open dag in gesprek met Debora van “VoorMekaar” en het leek mij een leuke vrijwilligersbaan.

   

  Lees verder

 • Inez werkt voor de receptie en administratie

  Onze collega Inez Faasse is alweer een aantal jaren werkzaam bij ons Wijkcentrum. Ze is begonnen bij de receptie en nu behartigt Inez de administratieve zaken.

  Dat doet ze zo goed dat Inez ook een vast contract heeft. En dat is niet haar enige activiteit.

  Lees verder

 • Martin werkt als gastheer/barmedewerker

  Wat houdt je functie in? 
  Het ontvangen van onze gasten, zorgen dat de zalen klaar staan voor gebruik, als aanspreekpunt fungeren, drankjes en eventueel hapjesverzorgen, schoonmaakwerkzaamheden, zorgen voor een fijne sfeer.

  lees verder

 • Marion werkt als receptioniste

  Na 27 jaar in de jeugdhulpverlening te zijn gewerkt en een kleine pauze heb gehad. Toen dacht ik eraan weer wat te gaan doen. Een vriendin van mij vertelde toen over haar vrijwilligerswerk bij wijkcentrum De Oever. Zij was heel enthousiast over De Oever waardoor ik ook enthousiast werd. Ik heb contact opgenomen met De Oever om te kijken welke mogelijkheden er voor mij waren.

  lees verder