Over ons

Verbindende rol in Oudorp
Wijkcentrum de Oever heeft een verbindende rol in Oudorp. Er worden veel activiteiten georganiseerd van jong tot oud. Zowel eigen activiteiten & cursussen, maar verhuren ook aan verenigingen, clubs, bedrijven en particulieren. Wijkcentrum de Oever beschikt over ruime en moderne zalen en deze zijn voorzien van apparatuur en meubilair en daardoor uitstekend in te zetten voor een zakelijke vergadering tot een feestelijke verjaardag.

de-oever-wijkcentrum-oudorp
Wijkcentrum als netwerkorganisatie
Daarnaast vormt de Oever zich om tot een netwerkorganisatie. Voorbeelden hiervan zijn de contacten met het Heliomare College en het project VoorMekaar Oudorp.Leerlingen van Heliomare College Alkmaar zorgen elke dinsdag en donderdag voor een warme lunch in ons eetcafé onder de naam “Eetcafé de Warme Hap”, terwijl De Oever hun keuken mag gebruiken voor kookworkshops.

Voor Mekaar Oudorp
Voor Mekaar Oudorp is een GRATIS inloop/informatiepunt in de Oever, waar mensen die zorg, advies of ondersteuning behoeven terecht kunnen voor informatie en daadwerkelijke hulp. U kunt maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur zonder afspraak terecht.

Vrijwilligers
De Oever functioneert zo goed door de inspanningen van vele vrijwilligers. Extra helpende handen, hoofden en ideeën zijn bijzonder welkom! Wilt u helpen? Graag!

Zaalverhuur
Bent u op zoek naar een plek voor uw feest, vergadering of activiteit? Bij ons is er de mogelijkheid om een zaal te huren. Keuze uit 11 verschillende zalen van 12 tot 97m2. Vele faciliteiten (geluid & licht, beamers, schermen, laptops, flipovers) in overleg beschikbaar. Doe uw aanvraag middels het on-line formulier.

Alkmaar Pas
U kunt verschillende cursussen betalen met Alkmaar Pas Tickets. Laat u hierover informeren bij de receptie van De Oever

de-oever-wijkcentrum-oudorp