Zangkoor Mamoko

Wanneer: maandag 10:00 – 12:00
Info: Saskia Diel (072) 5280311- saskiadiel@hetnet.nl 
www.saskiadiel.nl of www.vigorosa.nl

Zingen voor het plezier en de ontspanning
Sela betekent: ‘de stem verheffen’ en is een koor waarbij het vooral gaat om de ontspanning die het zingen kan bieden. Zingen samen met anderen in een ongedwongen sfeer.

Het repertoire is breed, allerlei stijlen en genre’s komen aan bod. De nadruk ligt echter voornamelijk op de wereldmuziek. Liederen uit o.a.: Afrika, Scandinavië, Georgië, Turkije, Griekenland, Spanje, Duitsland en Engeland. Jiddische en Sefardische liederen lopen als een rode draad door het overig repertoire heen. Ook werk ik aan de hand van een thema’s, komend seizoen zingen we o.a. Italiaanse- en Franse liedjes.

Begeleiding: de piano is het instrument waarmee ik het koor begeleid. Ook ‘a capella’ repertoire neemt een belangrijke plaats in. Voor speciale optredens nodig ik musici uit te participeren. Zij begeleiden en ondersteunen het koor en verzorgen enkele intermezzi.

Elk seizoen is er per koor een (informeel) optreden ter opluistering voor een bepaald doel waar met een, door mij zorgvuldig samengesteld programma, naar toe gewerkt wordt. Door naar een doel toe te werken beklijft de muziek en wordt méér muziek, voor ieder aangenaam om te horen en zien!