Tekenlessen (18+)

Wanneer: Woensdag 15:00 – 17:00 uur
10 lessen van 7 februari t/m 17 april.

Kosten: € 175,- per 10 lessen of € 315,- per 20 lessen (korting 1 les/10%)
Tekenmateriaal en papier zelf mee te nemen.

Info: Aanmelden bij Inge: 06 2498 8036 / inge@koetziervanhooff.eu / www.koetziervanhooff.eu

Tekenen is de basis van alle kunstvormen en iedereen die een potlood vast kan houden kan tekenen!
Maar hoe krijg je op papier wat je voor je ziet? Dat kan je leren! Door echt goed te kijken, technieken te leren en te experimenteren. Zo kom je steeds vooruit en ontwikkel je een eigen stijl.
Op een creatieve en leerzame manier leer je in deze lessen tekenen wat je ziet. Elke les is er een thema/techniek waarmee gewerkt wordt, denk hierbij aan stilleven, dieren, of (zelf-) portret. Er worden voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen gegeven bij de lesuitleg. Je bent vrij om dit ruim op te vatten, juist door te spelen met materialen en technieken ontdek je je eigen creativiteit.

Je neemt je eigen materiaal mee, potlood en papier is al voldoende. Maar houtskool, kleur en evt. ander tekenmateriaal is aan te bevelen, Ook kan er met waterverf worden gewerkt.

De technieken worden op een ontspannen manier uitgelegd en kunnen zó toegepast worden, dat ieder plezier kan hebben en kan leren op eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn dan ook welkom om mee te doen aan deze lessen.
De serie lessen is nooit hetzelfde en start twee keer per jaar, in oktober en februari, bij voldoende aanmeldingen.

Inge Koetzier van Hooff is een ervaren kunst-docent en kunstenaar. Zij studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en culturele antropologie aan de UVA. Sinds kort woont zij in Wieringerwaard, waar ook haar atelier open is voor exposities, (model-) teken workshops en lessen. Inge werkt in opdracht, veelal portretten, en maakt vrij werk als (digitale) tekeningen en schilderijen. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op de website van Inge Koetzier van Hooff www.koetziervanhooff.eu

Deel deze activiteit via social media: