(Power) Vinyasa yoga en Stress relief met gebruik van de Backpath®

Wanneer
Dinsdag 19.00-20.10 (Power) Vinyasa
Maandag 19:00 – 20:10 uur en 20:20 -21:30 uur en dinsdag 20:20-21:30 Stress relief met gebruik van de Backpath®

Info: Jaap 06 33371566 – info@jaapyoga.nl – www.jaapyoga.nl

€100 voor 10 lessen.
€12 voor een losse les.
Lesduur: 70 minuten.

Vinyasa yoga
Ik heb een grote passie voor Vinyasa (vloeiende) Yoga stijlen. De oorsprong hierin ligt bij het traditionele Ashtanga, hiervan zijn vele andere vormen afgeleid zoals o.a. het (Power) Vinyasa. Mij spreekt vooral de mogelijkheid tot creatief aaneenschakelen van houdingen aan.

In mijn “Yoga Core Power” beginnen we met een serie zonnegroeten. We volgen dit op met het veilig trainen van de grote spiergroepen en soepel maken van heup, onderrug en schouders. Ik zie deze les als een voorbereiding maar ook als een tussenstap naar de andere (actievere) Yoga stijlen. Verder kan Yoga Core Power als een ondersteuning gezien worden voor sporters, met name voor duursporten als hardlopen, wielrennen en schaatsen. Core Power is ook een vast onderdeel in de Up&Running workshops.

De Stress Relief Yoga is een rustige les met een therapeutische achtergrond.
Tijdens de les maken we gebruik van de Backpath® voor houding correctie van nek, schouders en rug. Door de Backpath® te gebruiken richt je je op de probleemgebieden die de klachten veroorzaken. De Backpath® stimuleert de natuurlijke houding en geeft rugwervels de ruimte die ze verdienen.

Een aanrader voor beginners maar ook voor de iets verder gevorderden die hun Yoga verder willen verdiepen.

Let op: Backpath is aanwezig, graag eigen mat en evt deken/handdoek meenemen.

Deel deze activiteit via social media: