Schrijfontmoeting – Ontdek het plezier van samen schrijven

Wanneer: 1e vrijdag van de maand 10:30 – 12:30. Extra lessen op 16 feb, 15 mrt, 19 apr en 17 mei.
Info: deschrijfontmoeting@gmail.com / 06 53963440

Bij een schrijfontmoeting draait het om de ontmoeting van jezelf en anderen via pen en papier. In een kleine groep schrijven we aan de hand van eenvoudige opdrachten die inspelen op het leven van alledag. We laten ons hierbij inspireren door herinneringen, waarnemingen en  beelden. We geven ons over aan onze ingevingen en laten ons verrassen door wat er uit onze pen rolt. Tot slot wisselen we naar behoefte ervaringen uit. We komen schrijvend op verhaal bij elkaar. 

Schrijfervaring is niet nodig voor een schrijfontmoeting. Iedereen kan aanschuiven en het plezier van samen schrijven ontdekken.

De bijeenkomsten worden begeleid door Beatrijs van Oorschot. Zij is werkzaam bij Trouw en is zeven jaar actief als coach creatief schrijven. Zij heeft in Amsterdam en Oudorp diverse schrijfontmoetingen gegeven; onder andere in de bibliotheek en tijdens het Kunstcultuurweekend.

Vanaf 3 februari 2023 kun je iedere eerste vrijdag van de maand meedoen aan een schrijfontmoeting in het Wijkcentrum De Oever (Amstelstraat 1, 1823 EV Alkmaar). Deze bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. We beginnen om 10.30 uur en we schrijven door tot 12.30 uur. De kosten bedragen 15 euro en daarvoor kun je ook twee consumpties bestellen.

Wil je een keer meeschrijven? Of wil je meer informatie?
Stuur een mail naar: deschrijfontmoeting@gmail.com

Deel deze activiteit via social media: