Muzieklessen voor Kinderen

Wanneer: Elke maandag-,dinsdag- en woensdagmiddag

Meer informatie en aanmelden: 
Kom even langs, bel 072-5117311 of mail naar receptie@de-oever.nl  

Deze activiteit kunt u ook betalen met AlkmaarPas tegoed.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat ieder kind zich muzikaal kan ontwikkelen zijn er sinds een aantal jaar muzieklessen bij Wijkcentrum De Oever. Onder leiding van een gediplomeerde en ervaren muziekdocente leren kinderen de eerste noten lezen en beginnen ze met musiceren.

Blokfluitles
In kleine groepjes met kinderen van 6 t/m 8 jaar, leer je spelenderwijs liedjes fluiten en noten lezen. Onder leiding van een gediplomeerd en ervaren muziekdocent ben je een half uur enthousiast bezig met de beginselen van het blokfluit spelen.
Samen musiceren is gezellig en binnen korte tijd heb je al klinkend resultaat!

Pianoles individueel
Hebben jouw ouders thuis een piano staan? Piano spelen is een fijne hobby. Wil je ontdekken wat je in korte tijd al kan leren, kom dan op les. Natuurlijk speel je muziek die je zelf leuk vindt. En noten leren lezen gaat spelenderwijs. Ook keyboard les is mogelijk.

Groepslessen voor de piano
Lijkt het jou ook zo leuk om piano te leren spelen en doe je dat graag in een groepje, dan is dit jouw kans. Voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar worden er pianolessen in groepsverband gegeven. In de les krijg je goede begeleiding op jouw eigen niveau, zodat je thuis op jouw eigen piano/keyboard aan de slag kunt met de liedjes die je hebt meegekregen.

Groepslessen muzikale oriëntatie
Voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar zijn er muzikale oriëntatie lessen. In een groepje leer je noten lezen en begin je te musiceren op de blokfluit en piano. Ook hier geld wederom dat er een maximum aan het aantal deel deelnemers zit.