Muzieklessen voor Kinderen

Wanneer: maandag | dinsdag 15:00 – 17:30 | woensdag 13:30 – 17:30

Meer informatie en aanmelden: 
Kom even langs, bel 072-5117311 of mail naar receptie@de-oever.nl  

Deze activiteit kunt u ook betalen met AlkmaarPas tegoed.

Muziekexpressie voor kleuters
Ben je op zoek naar een clubje voor je kleuter? Door middel van zingen, dansen en luisteren kan je kind kennismaken met de wereld van de muziek. Dit gebeurt aan de hand van liedjes en muziekinstrumenten onder leiding van een gediplomeerde en ervaren muziekdocente.

Het ervaren van begrippen als hoog-laag, kort-lang, hard- zacht worden spelenderwijs gestimuleerd. Het zingen van liedjes is goed voor het taalgevoel. De groepjes hebben een maximaal aantal deelnemers. Aan het einde van de les mogen de ouders natuurlijk even meegenieten!

Blokfluitles
In kleine groepjes met kinderen van 6 t/m 8 jaar, leer je spelenderwijs liedjes fluiten en noten lezen. Onder leiding van een gediplomeerd en ervaren muziekdocent ben je een half uur enthousiast bezig met de beginselen van het blokfluit spelen. Samen musiceren is gezellig en binnen korte tijd heb je al klinkend resultaat!

Pianoles individueel
Hebben jouw ouders thuis een piano staan? Piano spelen is een fijne hobby. Wil je ontdekken wat je in korte tijd al kan leren, kom dan op les bij een ervaren muziekdocente. Natuurlijk speel je muziek die je zelf leuk vindt. En noten leren lezen gaat spelenderwijs. Ook keyboardles is mogelijk. De lessen worden gegeven op dinsdag- en woensdagmiddag.

Groepslessen voor de piano
Lijkt het jou ook zo leuk om piano te leren spelen en doe je dat graag in een groepje, dan is dit jouw kans. Voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar worden er pianolessen in groepsverband gegeven. In de les krijg je goede begeleiding van een vakbekwame docente op jouw eigen niveau, zodat je thuis op jouw eigen piano/keyboard aan de slag kunt met de liedjes die je hebt meegekregen. Wil je met een paar vriendjes samen beginnen of alleen, meld je dan snel aan, want er zit een maximum aan het aantal deelnemers.