Kom dansen bij Dansstudio Dagmar!

Wanneer: woensdag
Info:
 www.dansstudiodagmar.nl of bel naar 06-20220538. 
Aanmelden voor een gratis proefles doe je via https://mijn.dansstudiodagmar.nl/proefles

Wil jij ook graag in een leuke sfeer, professioneel en persoonlijk begeleid worden?

Dansstudio Dagmar verzorgt danslessen voor jong en oud.De dansstudio geeft lessen aan kinderen vanaf 1,5 jaar tot en met volwassenen en de basis van de lessen is theaterdans (klassiek, modern en jazz). We bieden de volgende danslessen aan: ouder-kinddans, peuterdans, kidsdance, dancemix en streetdance.

Bij dansstudio Dagmar wordt lesgegeven door gediplomeerde en ervaren dansdocenten. Zo kun je rekenen op professionele en kwalitatief goede lessen. De groepen zijn klein, zodat iedere danser of danseres op zijn of haar niveau aangesproken wordt. Volgens dansstudio Dagmar betekent dansen: plezier, creativiteit en beleving. Dat merk je vooral in de lessen voor de jongere kinderen: lekker dansen met allerlei materialen, verhalen, liedjes en muziek in een ongedwongen, positieve sfeer. Maar ook voor de oudere leerlingen staat dansplezier voorop!

Naast de wekelijkse dansles organiseert dansstudio Dagmar ook vele dansactiviteiten zoals voorstellingen (eindvoorstellingen 3 en 4 juni 2022), thema feestlessen en workshops. Ook is het mogelijk om verjaardagspartijtjes en dansfeestjes bij de dansstudio te organiseren. Altijd onder de professionele begeleiding die u van dansstudio Dagmar mag verwachten.

Info over de lessen:

Peuterdans (2-3 jaar)
In de lessen peuterdans wordt gedanst aan de hand van thema’s direct uit de belevingswereld van de peuter. Liedjes, versjes, spelletjes, vrij improviseren, nabootsen en vooral plezier beleven aan het bewegen op muziek. Terwijl het kind geniet van het dansplezier wordt onder andere de emotionele ontwikkeling, expressie, creativiteit, muzikaliteit, mobiliteit en de woordenschat van het kind gestimuleerd. Deze les doen de kinderen in principe zonder ouders.

Lesdag/tijd: woensdag 10.00 – 10.45 uur
Aantal lessen: 6 (mogelijkheid om je daarna op te geven voor het hele seizoen)
Start datum: 6 september
Docente: Cathy en Dagmar
Cursusprijs: € 42,-

Dancemix (vanaf 6 jaar)
Binnen de Dancemix lessen komen verschillende dansstijlen aan bod. Hierdoor leer je hoe divers dans eigenlijk is, en kun je genieten van allerlei verschillende soorten muziekgenres. De les is hierdoor erg afwisselend, je leert technieken, en werkt aan je dansgeheugen en conditie. Qua dansstijlen kun je onder andere denken aan Streetdance, Salsa, Streetdance, Jazz, Moderne dans, en alle andere stijlen waar we samen nieuwsgierig naar zijn. Als je openstaat voor diverse stijlen, bewegingen, en plezier, dan zit je hier goed!

Lesdag/tijd: woensdag 15.30 – 16.15 uur
Aantal lessen: 6 (mogelijkheid om je daarna op te geven voor het hele seizoen)
Start datum: 6 september
Docente: Cathy en Dagmar
Cursusprijs: € 52,-

Streetdance (vanaf 9 jaar)
De streetdance les is een actieve stoere les met verschillende urban invloeden. De les start met een actieve en dansante warming-up. Na de opwarming wordt er gewerkt aan kracht en lenigheid en in diverse oefeningen werken we aan de basisbewegingen, zoals bijvoorbeeld het bouncen. Ook werken we aan de creativiteit van de dansers door improvisatie, wat we binnen de streetdance lessen ook wel freestylen noemen. Het laatste deel van de les bestaat uit het aanleren van een dans, een choreografie.

Lesdag/tijd: woensdag 16.15 – 17.15 uur
Aantal lessen: 6 (mogelijkheid om je daarna op te geven voor het hele seizoen)
Start datum: 6 september
Docente: Cathy en Dagmar
Cursusprijs: € 52,-

Deel deze activiteit via social media: