Huiskamer My Place

Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Zondag

Wanneer:
De openingstijden van Huiskamer My Place zijn
Dinsdag 15:00-19:00
Woensdag 
13:30 – 16:30 (t/m13 jaar)
18:30 – 20:30 (meidenavond 12 t/m 18 jaar)
Donderdag: 15:00 – 19:00
Zondag: 13:30 – 17:00
Zondag Sportactiviteiten 17:00 – 19:00 

Info:
Sinan Dogan 06 38096270 – jongerenwerk@de-oever.nl
Facebook Huiskamer My Place / instagram: Huiskamer.myplace

Huiskamer My Place is de ontmoetingsplek voor iedereen van 10 tot 18 jaar in Oudorp. Je kunt er bij elkaar zitten, gamen, tafeltennissen of deelnemen aan educatieve, sportieve en culturele activiteiten.
Het belangrijkste doel van huiskamer My Place is een veilige plek te bieden waar jongeren zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Huiskamer My Place is onderdeel van Wijkcentrum De Oever en ondersteund jongeren door middel van de inloop en activiteiten in hun groeiproces naar volwassenheid en alles wat hierbij komt kijken. Dit alles onder begeleiding van beroepskracht Sinan Dogan.

Inloop
Bij Huiskamer My Place hebben de jongeren de regie in eigen handen en mogen zij zelf de inloop en activiteiten organiseren. De jongerenwerker ondersteund en begeleid hen daar waar dat nodig is. Zo krijgen de jongeren de kans om hun kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ook worden de bezoekers actief betrokken bij het wijkcentrum, zodat zij kennis kunnen maken met het vrijwilligerswerk. 
Er zijn allerlei voorlichtingen over interessante onderwerpen En kan je met allerlei vragen terecht bij de jongerenwerker. Denk aan huiswerkbegeleiding tot hulp en ondersteuning bij het vinden van een geschikte opleiding, werk of dagbesteding.

Sport
Omdat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, organiseren we iedere zondag sportactiviteiten in de naastgelegen sporthal De Spil. De jongeren kunnen zo laagdrempelig kennis maken met verschillende sporten, zoals zaalvoetbal, basketbal, freerunning of een andere indoor sport. Naast een plezierige invulling van de vrije tijd werken we spelenderwijs met de jongeren aan doelen zoals een onderdeel zijn van een team, lichamelijke ontwikkeling, gezonde leefstijl en weerbaarheid.

Meidenmiddag
Iedere donderdagmiddag worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor meiden van 9 tot 13 jaar. De meiden maken zelf een maandprogramma welke activiteiten zij willen doen. Zo kan je sporten, sieraden maken, cupcakes bakken, schilderen en nog veel meer leuke activiteiten. 

Deel deze activiteit via social media: