Fotoclub Alkmaar

Wanneer: maandag 19:30-21:30 (2x in de maand)
Info: www.fotoclubalkmaar.nlfca@fotoclubalkmaar.nl – Facebook fotoclubalkmaar

Wie zijn wij? 
Wij zijn een fotoclub voor iedereen met fotografie als hobby. Of je nu net begint of al jaren op hoog niveau foto’s maakt, bij ons vind je mensen die de liefde voor fotografie delen.

Samen leren we van elkaar en proberen we waar mogelijk onze kwaliteiten te verbeteren. We organiseren foto-excursies, nemen deel aan of organiseren leerzame fotobesprekingen en werken samen aan allerlei thematische opdrachten die met fotografie te maken hebben. Twee keer per maand tonen we onze foto’s. Jaarlijks kiezen we ook de Foto van het jaar op basis van originaliteit, actualiteit, sfeer en techniek.

Lid worden en/of informatie
Bij Fotoclub Alkmaar is elke amateurfotograaf welkom en zijn er geen eisen voor wat betreft je technische kennis. De fotoclub komt tweemaal per maand op maandagavond bijeen van 19.30 tot  22:00 uur. Elke clubavond is er een thema. De clubavonden zijn in de periode van 1 september tot 1 juni.

Het complete programma met alle thema’s,  waarvan de ingebrachte foto’s worden getoond op de clubavond, wordt ieder jaar tevoren vastgesteld. Daarnaast is iedereen vrij om foto’s zowel afgedrukt of digitaal mee te nemen naar de clubavond.
Wil je meer weten of lid worden van de Fotoclub, bezoek dan onze informatieve website. Op de website vind je naast de agenda ook diverse  galerieën van onze leden en de contactmogelijkheden met onze vereniging.  

Deel deze activiteit via social media: