Eckkies – cursussen WordPress, digitale fotografie en videobewerking

Wanneer: wisselende dagen en tijden
WordPress – op een vrijdag
Smartphone fotografie – woensdagavond
Kosten: WordPress € 239,- Smartphone € 29,95
Info: www.eckkies.nl

Zelf in één dag leren om een WordPress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus WordPress is een complete basiscursus en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden.

De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk.De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u aan een website in een aparte leeromgeving. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

Naast deze cursus geeft Fred ook regelmatig cursussen in digitale fotografie en foto’s maken met een smartphone. De cursus WordPress zijn op vrijdag en de fotocursussen op woensdagavond.

Deel deze activiteit via social media: