Dag & Dauw activiteiten

Wanneer: op donderdagen (om de week) van 10:00 tot 11:30u
Infowww.dagendauwagenda.nl

Culturele activiteiten in Alkmaar voor iedereen vanaf 60 jaar
Dag & Dauw organiseert al een aantal jaren culturele ochtenden voor senioren in Alkmaar omstreken. Het uitgangspunt is dat een groep 60-plussers een programmateam vormt, dat op regelmatige basis culturele activiteiten organiseert voor andere senioren.

Programma

13 oktober 10:00 – 11:30

Muziekvoorstelling: Jannes en de blauwe reiger
Door Hans Wagemaker

Hans Wagemaker, zanger/verteller vertelt een verhaal met velerlei liedjes er doorheen geweven. Het verhaal heeft de titel Jannes en de Blauwe Reiger en vertelt over een jongen van het platteland, die op zijn levensweg diverse malen wordt verrast door de aanwezigheid van De Blauwe Reiger. Een verhaal met humor en diepgang met aansprekende liedjes van Vader Abraham tot Lee Towers.

27 oktober 10:00 -11:30

Ochtend met stadsdichter Maria Barnas
Stadsdichter Maria Barnas vertelt over haar werk. En ze helpt ons stap voor stap om een gedicht te schrijven. Een inspirerende ochtend voor iedereen!

10 november 10:00 – 11:30

Lezing: het Duizend eilandenrijk
Door Jan Schroeders

Eeuwen geleden bestond Langedijk uit duizenden eilanden. Jan Schroeders van de Broeker Veiling vertelt over het ontstaan, leven en werken in dit gebied.

24 november 10:00 – 11:30

Workshop: knipkunst
Door Janna van Zuijlen

Al 40 jaar maakt Janna knipkunst. Ze geeft een presentatie over papier- en kerstknippen met uitleg over symboliek. Daarna gaan we zelf aan de slag!

Praktische informatie
Kaartverkoop: via de website € 4,50
of reserveren via reserveren@artiance.nl € 5,00
Bij reserveren betaal je contant voorafgaand aan de activiteit. Pinnen is niet mogelijk.Toegang aan de deur: € 5,00 per persoon, mits er nog plek is
Inclusief een kopje koffie of thee.

Deel deze activiteit via social media: