Informatiepunt Voor Mekaar Oudorp

Wanneer: Maandag t/m vrijdag 09:00 – 12:00 uur
Info: (072) 5117311 / info@voormekaaroudorp.nl / www.voormekaaroudorp.nl

Voor Mekaar Oudorp biedt informatie, advies en praktische hulp. Hier kan jong en oud met allerlei vragen terecht, bijvoorbeeld over zorg, welzijn, werk en sociale regelgeving.

Iedere werkdag, tussen 09:00 en 12:00 uur, zijn er vrijwilligers en professionals aanwezig in het wijkcentrum om u te woord te staan. Als u liever uw vraag telefonisch of per mail stelt kan dat uiteraard ook. Om gebruik te maken van Voor Mekaar is geen verwijzing nodig. Hoewel iedereen zo binnen kan lopen bij Wijkcentrum De Oever, vinden we het prettig als er vooraf een afspraak wordt gemaakt, zodat we zeker weten dat we tijd en aandacht hebben voor je vraag.

In Oudorp zijn veel mensen die iets voor elkaar (willen) doen. Voor Mekaar wil deze mensen graag met elkaar verbinden. Als u een vraag heeft of graag iets wilt betekenen voor iemand uit de buurt, kunt u terecht bij Voor Mekaar.

Voor Mekaar is een samenwerking en bestaat uit vrijwilligers en professionals van MEE & de Wering, WonenPlus Alkmaar, Humanitas, het Taalhuis, Wijkcentrum De Oever en buurthuis De Wachter.

Deel deze activiteit via social media: