Gratis Zomeractiviteiten in week 28

Wat gaat u doen deze zomervakantie?
Het sociaal cultureel werk Alkmaar organiseert van alles voor u

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur. Voor veel mensen is dit een tijd om erop uit te gaan. Niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend. Daarom organiseren de grotere buurt- en wijkcentrum dit jaar elke week verschillende activiteiten voor iedereen die daar zin in heeft.

Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden.
We vinden het wel fijn als u even laat weten dat u komt. Zodat wij ons hier goed op kunnen voorbereiden. Aanmelden kan bij de receptie tel. 072-5117311 of per mail receptie@de-oever.nl Op onze website zullen wij ook het programma van de andere locaties met u delen. Voor meer informatie zie www.de-oever.nl

Wijkcentrum De Oever neemt in week 28 het programma voor zijn rekening.

Maandag 8 juli – Creatieve ochtend
Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u kennismaken met allerlei verschillende creatieve technieken. Schilderen met collages, diamant painting en nog veel meer.

Dinsdag 9 juli – Zomerse ontmoetingsmarkt
Lijkt het u ook zo gezellig om samen met iemand leuke dingen te doen in de zomervakantie? Maar bent u nog opzoek naar een maatje om die leuke dingen mee te ondernemen? Samen met Humanitas, WonenPlus, Mee&De Wering organiseren wij een gezellige ontmoetingsmarkt met een zomers tintje. Naast de mogelijkheid om iemand te ontmoeten waar u een vriendschappelijke klik mee heeft, staan er ook leuke workshops op het programma. Zo kunt u zelf leren mocktails (niet alcoholische cocktails) maken. Maar ook zijn er recepten om koude tapas te maken. Deze middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Donderdag 11 juli – Wandeling door de Oudorperhout
We verzamelen voor het wijkcentrum en gaan dan gezellig om 10.00 uur samen op pad door de Oudorperhout.  Rond 11.00 uur zijn wij weer terug in het wijkcentrum waar koffie/thee met wat lekkers klaar staat.

Deel deze activiteit via social media: