• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Workshop video’s monteren

 • Wanneer: vrijdag 1 maart van 09:30 to 15.30 uur (met MAGIX Video Deluxe)
  Kosten: €99,- pp (incl. BTW)
  Informatie: https://www.eckkies.nl/cursus-magix-video-deluxe/

  Videofilms monteren met de computer

  Video is weer helemaal terug! Vooral bij bedrijven. Laat zien wat uw product kan en maak er een goed lopende video van want een video moet natuurlijk altijd wel even op maat geknipt worden en worden voorzien van een pakkende titel, een stukje muziek en daarna op Internet gezet worden.

  Maar ook de consument is weer helemaal bezig met video. Want de huidige smartphones maken prachtige beelden en doen vaak niet meer onder voor een videocamera. Wat u ook gebruikt, de films moeten vaak wel nabewerkt worden. Dit noemen we editen.

  Het meest verkochte programma om dit te doen is MAGIX Video Deluxe. Nederlandstalige software waarmee u werkelijk alles kan bewerken. Knippen, plakken, muziek corrigeren, geluid vervangen, titels en animaties maken en nog heel veel meer. Nu bieden wij hierin een cursus aan en leert u in een dag hoe u met dit programma een knappe video kan maken die het vertonen waard is. 

  Van het importeren van uw beelden tot het uitvoeren in het juiste formaat naar Internet. De cursus is geschikt voor consument en bedrijven en kost € 99,- per persoon (incl. BTW).