• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Spelletjes gezocht!

 • Spellenmiddag voor kinderen
  Voor een nieuw te starten spellenmiddag voor kinderen vanaf 8 jaar zijn wij opzoek naar spelletjes. Heeft u nog een spel in de kast liggen waar niet meer mee gespeeld wordt, omdat andere spellen meer in trek zijn of de kinderen er te oud voor geworden zijn? En u wilt deze wel doneren, dan zouden wij deze graag van u willen krijgen. 

  Vanaf de eerste maandag van 2021
  Op de eerste maandag van 2021 gaan we van start met een nieuwe spellenmiddag voor kinderen vanaf 8 jaar. Op de maandagavond is er al een spellenavond voor volwassenen, waar regelmatig ook kinderen naar toe komen, maar niet lang kunnen blijven vanwege het tijdstip. Daarom starten we nu ook met een spellenmiddag voor kinderen. Er zullen diverse bordspellen gespeeld gaan worden en de kinderen die het leuk vinden kunnen ook Magic the Gathering leren. 

  We kunnen al van start!
  Van Mox Spellen uit Heerhugowaard en Tabletop Mania uit Alkmaar hebben we een aantal spellen gedoneerd gekregen. Samen met de spellen die wij in het Wijkcentrum al hebben, kunnen we van start. Maar omdat we graag elke week een gevarieerd aanbod willen kunnen aanbieden, zijn we nog op zoek naar andere spellen. Wij zijn dan ook erg blij met elk spel dat wij mogen ontvangen.

  Meespelen?
  Heb jij zin om met leeftijdsgenootjes bordspellen te spelen? En ben jij 8 jaar of ouder? Dan ben je vanaf maandag 4 januari van harte welkom van 15.00 tot 16.00 uur om spellen te komen spelen. We vragen € 1,- entree per keer, zodat we weer nieuwe spellen kunnen kopen.