Cursus Schilderen

Wanneer: 7, 14, 28 Februari
 – 6, 13, 20, 27 Maart
 – 3, 10, 17 April 12:00 – 14:00 uur
Info en aanmelden: telefoon 06-24988036 of inge@koetziervanhooff.eu
De lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen (min. 10) liefst z.s.m. en vóór 20 januari 2024
Prijs: € 180,- voor 10 lessen van 2 uur

Inspirerende en leerzame schilderlessen voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden, gegeven door Inge Koetzier van Hooff. 
Je leert goed te kijken en beeldtechnieken te herkennen. Hoe bouw je je schilderij goed op? Hoe werken de verschillende soorten verf? Door creatief te experimenteren ontwikkel je je eigen stijl en techniek. Iedere les is er een thema en heldere uitleg aan de hand van inspirerende voorbeelden. Aan bod komt o.a. stilleven, portret en landschap. Er kan ook vrij naar eigen onderwerp geschilderd worden. Inge’s aanpak en begeleiding is persoonlijk, opbouwend en leerzaam. Ieder werkt in eigen tempo, in eigen stijl in een ontspannen sfeer.
Zelf meenemen: Papier, potlood en evt. houtskool om te schetsen. Schildermateriaal: verf, dit kan zijn waterverf/aquarelverf, acrylverf of plakkaatverf. Eventueel olieverf, (liefst op waterbasis). Verder schilderpapier of een andere ondergrond, penselen, waterpotje, enz.  

Ezels, tafels, stoelen en water zijn aanwezig in het atelier-lokaal in De Oever. 

Tekenlessen
Inge geeft ook tekenlessen in De Oever waarbij tekenen een goede basis en aanvulling is op het schilderen. Inge is een ervaren kunstdocent en tekent en schildert in haar eigen atelier in Wieringerwaard. Zie meer op www.koetziervanhooff.eu

Deel deze activiteit via social media: