Ook na de zomervakantie volop mogelijkheden in Wijkcentrum De Oever

Heeft u ook zo’n zin om weer leuke dingen te ondernemen? Er staat weer van alles op de planning bij Wijkcentrum De Oever.

Lekker bewegen; het kan samen en alleen. Zo zijn er voor het trainen van lichaam en geest diverse cursussen, zowel in de avond als overdag.Wat dacht u van de verschillende vormen van Yoga, Pilatus, Body Fit etc. Maar o.a. ook diverse danslessen/workouts zoals Zumba, Burlesque, Kizomba, Tango en Lindy Hop.

Ook voor verdieping van uw creatieve hobby kunt u bij Wijkcentrum De Oever terecht. Voor de ervaren breier is er de cursus Noors breien. Wilt u graag een eigenkunstwerk maken? Misschien is dan de cursus Tekenen en Schilderen iets voor u. U krijgt daar individuele begeleiding bij het maken van uw kunstwerk.  

Naast de bovengenoemde activiteiten gebeurt er natuurlijk nog veel meer ook voor kinderen. Kijk rond op onze site voor de diverse mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden. Stuur dan een mailtje naar receptie@de-oever.nl u krijgt na de zomervakantie spoedig een reactie van ons.