Nieuw Stoelyoga in Wijkcentrum de Oever

Wanneer: dinsdag 10:15 – 11:15
Informatie: Sport Vitaal 06-28510517 (ma t/m vr 9:00 – 12:00)
Aanmelden: Op www.alkmaaractief.nl/sportvitaal via de button ‘Toevoegen’.

Vanaf dinsdag 16 januari wordt in Wijkcentrum De Oever (Amstelstraat 1) een lessenreeks Stoelyoga aangeboden. Stoelyoga biedt een laagdrempelige en gemakkelijke manier om zowel brein als lichaam een positieve boost te geven. De les wordt gegeven van 10.15 uur – 11.15 uur.

Tijdens de stoelyoga voert u verschillende milde yogahoudingen en oefeningen uit, allemaal vanuit het comfort van uw stoel. Of u nu een beginner bent of al enige ervaring heeft met yoga, stoelyoga is toegankelijk voor iedereen. De rustige en flexibele bewegingen zorgen ervoor dat u na de activiteit een bepaalde rust in het lichaam zult voelen. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn, zonder ingewikkelde houdingen op een mat.

Bent u benieuwd naar Stoelyoga? Dan kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor een proefles op www.alkmaaractief.nl/sportvitaal via de button ‘Toevoegen’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sport Vitaal. De afdeling Sport Vitaal is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur via 06-28510517. U kunt ook een e-mail sturen naar sportvitaal@alkmaarsport.nl.

Deel deze activiteit via social media: