Even voorstellen: Noor Groendijk – nieuwe meidenwerkster

Hallo allemaal!

Ik ben Noor Groendijk, jullie nieuwe begeleider voor de meidenmiddag en -avond als jongerenwerker. Ik ben studente Creative Business en in mijn vrije tijd een influencer en zangeres. Ik heb altijd al een passie gehad voor het (online) ondersteunen en begeleiden van jongeren in hun groei naar zelfverzekerdheid en succes.

Ik kijk ernaar uit om met de meiden in onze wijk samen te werken, jullie te leren kennen en samen leuke, inspirerende activiteiten te organiseren. Samen zullen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar potentieel kan ontdekken.

Mijn doel is om een positieve impact te hebben op het leven van de meiden in onze gemeenschap, en ik ben er vast van overtuigd dat we samen geweldige avonturen zullen beleven. Als jullie ideeën, suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we deze meidenmiddagen en -avonden tot iets bijzonders maken!

Laten we samen plezier hebben, leren en groeien. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en aan de slag te gaan!

Tot snel, Noor Groendijk

Deel deze activiteit via social media: