• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Cursus digitale fotografie

 • Wanneer: vrijdag 8 maart van 09:30 tot 12:00 uur en 13:00 – 15:30 uur
  Kosten: €34,- pp (incl. BTW)
  Informatie: https://www.eckkies.nl/digitale-fotografie/

  Maak betere foto’s met de cursus digitale fotografie
  U heeft zojuist een vakantie geboekt en langzaamaan gaat u zich voorbereiden op die ene mooie reis. Die reis waar u al heel lang naar uit gekeken heeft. En wat neemt u dan mee? Uw digitale fotocamera om al die mooie momenten vast te leggen om er na afloop weer thuis van te genieten. Keer op keer.

  Of misschien maakt u wel graag foto’s van momenten in- en om het huis. Iedereen maakt tegenwoordig foto’s. Maar bent u er ook echt tevreden over? Want weet u wel goed wat uw camera allemaal kan? Weet u precies waar al die knopjes en functies voor dienen? Of zijn de foto's uit de folder vaak mooier dan die van uzelf?

  Dan is het hoog tijd voor een cursus! Tijdens deze cursus leert u niet alleen precies waar al die knopjes voor dienen, maar leert u ook betere foto’s te maken en weet u aan het einde van de cursus precies wat alle functies doen en betekenen. De doelgroep is met name voor de startende gebruiker of de gebruiker die de camera al heeft maar nog steeds niet weet waar alles voor dient. Of voor de gebruiker die geen zin heeft om een uitgebreide handleiding door te lezen en een langdurende cursus te volgen.

  De cursus duurt slechts 2.5 uur en wordt gegeven in Wijkcentrum de Oever in Oudorp. De cursusleider is Fred van Eck uit Den Helder. Hij is gespecialiseerd in het geven van diverse cursussen en laat u in woord en beeld zien hoe u het beste resultaat uit uw camera kan halen. De cursus kost € 34,- incl. een kopje koffie of thee.