4 september Open Dag en Indische Markt (Pasar Kecil Alkmaar)

Op zondag 4 september organiseert Wijkcentrum De Oever haar jaarlijkse Open Dag van 13:00 t/m 17:00 uur.

Dit organiseren wij traditiegetrouw tesamen met Vereniging Tropenvrienden Alkmaar, die op het naastgelegen buitenterrein een altijd super gezellige en drukbezochte Pasar Kecil (voorheen het Preuvenement) organiseren.

De Open Dag geeft u de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over de (nieuwe) activiteiten voor het nieuwe seizoen, maar ook om het zelf te ervaren in de vorm van workshops, demonstraties en voorstellingen. U kunt informatie krijgen omtrent onze sociale activiteiten zoals Voor Mekaar, Odensehuis, Knooppunt Dementie en Steunpunt Eenzaamheid. En in onze grote zaal staan onze zang, dans en (live)muziek activiteiten centraal. Demonstraties en presentaties van onze muziek- en danslessen voor kids, stoelyoga, demonstraties van swingende danslessen zoals Kizumba, Tango en Lindy Hop, improvisatie theater voor de jeugd en nog veel!

Om het pand van De Oever heen vindt de Indische food- en muziekmarkt: ‘Pasar Kecil’ (voorheen Preuvenement) plaats, georganiseerd door de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar (VTA). Leden en niet-leden van de vereniging laten wijkbewoners en andere bezoekers kennismaken met hun hunkookkunsten, want Indisch etenis niet alleen nasi goreng en saté, Indisch eten is veel meer! Al 22 jaar is het een heel goed bezochte Pasar waar leden, buurtbewoners en vele andere geïnteresseerden op afkomen. Er zijn naast lekker eten, ook mooie (foodgerelateerde)producten uit Indonesië te koop, kookdemo’s, een loterij…. Dit alles onder het genot van traditionele Indische (live)muziek en & dans!

Op ons gezellige ‘pop up terras’ aan de zijkant van ons pand kunt u overigens heerlijk genieten onder het genot van een Indisch gerechtje, een vers getapt biertje of koele softdrink, met uitzicht op het buitenpodium!Kom zondag 4 september dus ook gezellig langs aan de Amstelstraat 1 in Oudorp en laat u verrassen! 
Want er valt genoeg te beleven, proeven en genieten. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur en de entree is geheel gratis!

Open Dag 13:00 – 17:00 uur (binnen) 
Pasar Kelic Alkmaar (buiten) 13:00 – 18:00 uur.Locatie: Buitenterrein Wijkcentrum De Oever
Amstelstraat 1, 1823 EV Oudorp 
GRATIS ENTREE